..Så kliver vi in i ett nytt år!..

Nyårsafton idag och Sverige bjuder på sitt tristaste väder. Gott nytt år! Ikväll blir det lugnt hos oss för Leahs skull. Vi avstår "festen" och ska ha övernattningsgäster i form av de bästa vännerna istället. Jag och Adrian har knåpat ihop en tre rätters meny som vi ska bjuda Ulle & Rikard på, och till det blir det något gott att dricka. Känns som att det kommer att bli en hellyckad kväll, som alltid när vi fyra är tillsammans <3

Igår hade vi Madde och hennes lilla prinsessa Mirabelle på besök. Fika, prat och lek. Barnen bjöd på trollkonster och Adrian och Madde hade många gemensamma barndomsminnen att bjuda på. På eftermiddagen lyxade vi med att äta på pizzerian och att sen åka hem till Robban & Johanna på kaffe. Mysdag! Och ett perfekt sätt att avrunda året med.
På sista bilden har Leah somnat gött hos Robban & Johanna :)

..Godnatt min skatt..

Trött som en mört har jag nu bäddat ner mig i soffan. Barnen sover, efter många om och men. Leah har blivit enveten som en lus när det gäller att somna och stretar emot så gott hon bara kan. Hon som brukade somna gott mellan sju och åtta är nu vaken till närmare tio. Hej då egentid. Haha! Förhoppningsvis är det bara en fas hon kommit in i, som snart är över :)

Denna dag har annars gått i raketfart. Jag har inte hunnit med så mycket mer än att hämta Nova hos hennes farmor, handlat Nyårsmat på Hajen och druckit kaffe hos Sven-Åke. Det kändes som att halva Sverige var på Hajen, så Nova placerades i tryggt förvar i kundvagnen och sen betade vi av vår lista. Det var nästan så att man var lite svettig när vi var klara! Puh! Nu ikväll gottade vi oss med hemmagjorda pommes och hamburgare och hade frågelek vid matbordet. Det blev en hel del skratt, och han är bra klurig min man! Min fina familj!


Leah har skaffat sig en ny kompis:

..You make me fly without wings..

Jisses vad bortskämd jag har blivit idag! Först min fina vän Therese på besök. Kaffe, kakor och tjejsnack. Sen en riktig myskväll med min man! God, god mat i form av ugnsrostad potatis, basilikasås, tomater med vitlök i ugn och örtinsmord oxfile.. Mmmm! Vi njöt av varje tugga! Och så underbar resten av kvällen har varit. Han får mig att känna mig så älskad! Och som jag älskar honom! Att få höra att man är den vackraste människa han mött, gör att jag har svårt att tro att det är sant att jag haft sån tur. Han är verkligen mitt livs kärlek!