..En vecka avklarad..

Första semesterveckan är till ända, och trots att den inte har bjudit på det bästa vädret har det varit en hel del fina stunder. Att få sova till klockan tio varje morgon är ju till exempel inte fy skam! Dessutom har vi haft finbesök i form av Mathilda och hennes charmtroll Noah, blivit nääääästan klara med renoveringen och ätit god middag tillsammans med Ulle & Rikard och pussats till en Roxette konsert.
Nu återstår det bara att se vad den andra veckan har att erbjuda. Vi började denna dag med pannkaksfrukost/lunch hos svärmor och ett besök på Kungsmässan. Den resterande veckan kan man ju alltid hoppas på lite finare väder, men vad jag vet hittills så blir det iaf ett Lisebergsbesök, 30 års firande och en visit hos Farmor & Farfar. Det här med semester skulle man absolut syssla med oftare!..Så fint, så fint!..

Mycket händer. Så är det på sommaren, och desto mindre tid har man till att blogga. Sen sist har vi hunnit med kalas för lillsessan, god middag hos Sven-Åke, montering av egenhändigt gjutna bänkskivor av betong, en död mobiltelefon - som var resultatet av en mysig kväll där telefonen glömdes ute på trappan i spöregn. )Rekomenderas ej). Inhandling av ny mobil, beställning av ny soffa, strandbesök, fika med Angi och Frida och en del körlektioner.
Vår renovering börjar ta sig, och det är nog nästintill bara kaklingen ovanför spisen kvar. Det enda tråkiga är att Svenska kakel hade glömt beställa det, så nu får vi vänta ett par veckor extra. Men what the heck, vad gör ett par veckor när vi ändå hållt på i snart 4 månader. Det kommer i vilket fall bli så fint. Vi är så nöjda, och nu tycker vi helt klart att köket och vardagsrummet är de finaste rummen i hela huset! Speciellt de gråa golven älskar vi. Vi lyckades hitta en perfekt färg, så en dag görs nog de mörka golven i de övriga rummen om i samma färg. Grått är fint! Grått, vitt, svart! Det vår grej :)

'

Här ska vi ha vår ved till kaminen i vardagsrummet.