..Det går framåt..

Lampan vi eftersökte på IKEA, men som lyckades vara slut när vi var där första gången, har nu anlänt till Sällstorp. Vi åkte till IKEA en andra gång, och hade då turen på vår sida. Rätt skönt, för en tredje tur till IKEA hade kännts rätt segt. Den hänger nu så fint i "utbygget" och lyser upp vår tillvaro. Där får den hänga tills Adrian hittat en krona som passar, vilket kan ta ett par år. Att välja ut endast dörrhandtag tog nämligen otaliga kvällar på internet. Till slut gav han med sig, så nu har vi även dörrhandtag. Men visst, man ska vara noga :)
Sovrummet börjar bli färdigt också, och nu är det bara en lykta som ska upp i ena hörnet och en fotovägg. Ramarna är inköpta, så det är dags att framkalla fotografier. Det ska väl inte vara så svårt. Vi behöver nog inte ca 10 kvällar till det också, även om han har beslutsångest min man ;)
Snart börjar även renovering av kök och Tv-rum. Adrian har redan börjat fundera så att hjärnan glöder. Det blir nog många sömnlösa nätter för hans del i mars-juni. Men den senaste tiden har jag haft min beskärda del av sömnproblem jag med. Så jag kan ju alltid göra honom sällskap. Då kan vi sitta där, nätterna långa, och smida köksplaner ihop över ett glas vin. Det låter ju faktiskt inte så fel trots allt..