..Hemligt firande..

I veckan fyllde svärmor Lili-Ann år, och igår var det dags att fira henne. Hon har varit väldigt mystisk och sagt att vi ska komma till henne i mysbyxor och ta med handduk. Hmm.. Spekulationerna har varit många...
Igår anlände vi iaf, 12.30 i mysbyx-outfit, taggade och redo för vår överraskning! Som sen visade sig vara badmintonspelande! Yes! Ska det vara en bollsport, så är det den som passar mig bäst. Det går lagom fort helt enkelt.
Vi hade en rolig stund i idrottshallen. Killarna gick inför det hela, och spelade väldigt seriöst. Resultatet blev att Antonias Daniel var oslagbar. Vi avslutade alltihop med en lek, spökboll tror jag den kallas. Man ska iaf bränna ut varandra genom att kasta en boll,  och även där var killarna mycket seriösa. Man kunde inte annat än att skratta åt dem. Det var en mycket rolig stund, och jag hoppas att vi gör om det igen!
Efteråt bjöd Lili-Ann på en supergod middag, och vi åkte nöjda hem vid fem tiden.
Tack så mycket för en härlig dag! ♥

Pappa är och jobbar och vi tar en uppfrisk...

dsc01095 (MMS)

Pappa är och jobbar och vi tar en uppfriskande promenad i blåsten och samlar skräp. Hittills har vi hittat en jägermeister flaska och tre läkerolaskar. Man kan ju undra vad folket sysslar med här ute på landet egentligen..