..Mycket skall hinnas med..

Dagarna har hittills rusat förbi och vi börjar gå mot slutet av ledigheten.
Alla våra dagar har varit fyllda av aktiviteter och förutom två dagars julfirande, så har vi hunnit med en övernattning i Bohus, julklappskväll hos farfar Anders, ett mysigt besök av min moster och lilla kusin Felicia, ett litet besök av Tobbe och Kimi, storshopping på Kungsmässan (Adrian shoppade en helt ny garderob, och jag var nästan i chocktillstånd!).. och även körlektioner.
Nu är uppskrivning och uppkörning bokad! Ska bara se till att klara av dessa med! Och när det ska ske tänker jag inte avslöja förrän efteråt. Så tråkig är jag! ;)
Imorgon vankas här Nyårsfest och vi har samlat ihop de bästa av de bästa! Finaste vännerna på besök och tre rätters middag kan inte bli fel! Dessutom ska vi ha flera övernattningsgäster, så det blir nästan som ett pjamasparty! ;) Detta ser jag fram emot mycket! Ska bara lyckas klämma ner min mage i festblåsan, så är jag redo sen :)

Gott nytt år till er alla!

Vi har spenderat natten i Bohus hos Stefan...

imag0346 (MMS)

Vi har spenderat natten i Bohus hos Stefan och Britt-Marie. Nova har lekt med alla barnen och vi har njutit av den härliga stämmningen och maten. Nu är det snart dags går frukost efter lite morgonlek med katterna. Ikväll blir det julklappsutdelning hos farfar Anders. Ledighet är fina grejer!