..Ge-Kås är grejer det!..


Glada Ge-Kås shoppare! :)

Efter en timme i trädgården och lite förbättring på brännan, åkte jag, Jenny och hennes Jessica igår till Ge-Kås. Vi var inte de enda som hade fått den idén, och där kryllade av folk. Men mig störde det inte. Jag gick mest och fascinerades över alla fynd jag hittade, och önskade att jag hade haft med mig ett par tusen till. Mest chockad blev jag när jag hittade exakt de Höganäs tallrikarna som jag och Adrian vill ha till nya köket. Höganäs på Ge-Kås! Det är grejer det! :) Till och med Adrian (som är rätt så anti- Ge-Kås) erkände att vi kanske ska ta en runda dit när köket börjar bli färdigt :)
Jag kom iaf till slut hem med massor av grejer, dock mestadels till lilla Novis. Lilla solstrålen fick nästintill en helt ny sommargarderob och lite småsaker till sitt rum, och vi vuxna fick diverse behövliga hushålsstillbehör. Trots att det kändes som att jag handlat hur mycket som helst, kom jag undan med att bara betala en ynka tusenlapp, och det betalade jag med glädje. Nöjd är nog det rätta ordet för att beskriva min känsla just då.
Visade stolt upp mina fynd för Adrian när jag kom hem, och sen satte vi igång med målningen igen. Dock blev det inte så mycket med målandet, för efter en stund kom Jörgens Marks och hans tjej, och kvällen fick bestå av trevligt prat istället. Inte mig emot!
Jag och Adrian avslutade sen vår fredagskväll med popcorn och kramar i soffan ♥

..Måleri, målera..


Gårdagens sysselsättning ser ni ovan. Jag målade, målade och målade i 3 timmar.
Resultatet blev 30 färdiga brädor, och när Adrian mätte så betyder det halva kökstaket.
Tjoho! Ikvälll blir det att fortsätta, och likaså på lördag. Allt ska vara klart innan helgens slut
för på måndag anländer snickaren! :)

För att göra målningen lite roligare så har jag en fin målarutstyrsel: topp och shorts.
Bättre än en sån där dräkt nu i värmen. Och med lite musik till så springer ju tiden iväg.