..Städpanik..

Igår när jag och Adrian i lugnan ro var och handlade mat på Eklöws fick jag ett panikartat samtal av min kära "sambo" Eric. Det första han nästintill skriker i mitt öra är: VART ÄR DU?
Han skulle nämligen  få 5 nattgäster, och hade total panik över städningen. Han ville helt enkelt att jag skulle komma till undsättning och hjälpa honom. Haha! Hans ord var inte fina när jag berättade att jag var med Adrian och inte kunde. Det lät ungerfär i stil med: Må hans själ brinna i helvetet!
Men jag tror att han löste sitt "problem" själv. Jag tipsade honom om att gömma den mesta skiten under sängen. Ett mycket klokt tips faktiskt. Testa det!

Idag vaknade vi.. mitt i natten, enligt min mening. Att vrida tillbaka klockan och få en timmes extra sovmorgon fungerar inte på barn. Inte det minsta. Klockan fem var Nova pigg som en mört och tyckte att vi skulle gå upp och leka. Min kropp var inte riktigt inställd på det, milt sagt. Tack Gud för att du uppfann barnprogramen! ;)
Adrian kom med den fina kommentaren: Välkommen till Svensson livet.
Haha, tack hjärtat! ♥

Nu har mina älsklingar varit ute och "Haloweenat" och det är dags för middagslagning. Det blir fläskfilé. najs söndagsmat! :)
(Btw, igår var jag och Adrian seriösa och tillagade egna revben. Pluspoäng till oss!)
(P.S. igen. Adrian gjorde det mesta. Som alltid. Men vet ni. Jag brukar faktiskt städa.. ;))

..Hej vrak!..

Vi hade Lili-Ann på besök igår och fick god mat lagad. Inte helt fel att ha svärmor på visit! Vi kollade lite Idol, störde oss på Weise-ungen och hade det allmänt trevligt.
Idag vaknade Adrian bakfull. Minst sagt. Jag låg i 1 1/2 timme och väntade på att han skulle vakna. Det skedde inte.. Så till slut serverade jag honom kaffe. Då vaknade vraket till lite grann. Nu är klockan ett, vi har nyss ätit frukost och Adrian ligger i morgonrock och raggsockar i soffan och zappar mellan Tv-kanalerna medan han beklagar sig över hur mycket skit det går. Faktiskt ganska underhållande. Speciellt när han bara orkar titta med ena ögat och sänker volymen hela tiden för att han är så känslig. Detta kommer nog bli en otroligt bra dag.. ;)