..Ålderstecken?..

Oh my. Måndag och jag är fortfarande bakis! Det är inte ett bra tecken. Men det är definitivt ett ålderstecken. Jag börjar bli gammal! Usch, usch, usch!
Igår var jag och Alex helt utslagna. Vi orkade inte ens lyfta våra huvuden från kudden. Och hur mycket vi än försökte, så kunde vi inte minnas att vi drack speciellt mycket. Men iofs, minns man inte det så är det väl ett dåligt tecken.. Haha.
Mot kvällen fick vi iaf ryckt upp oss och tog en tripp till Veddige för firande av mamma på hennes dag. Mammornas dag, som mina barn idag kallade det. "Igår var det mammornas dag, så idag är det pappornas dag. Annars blir det inte rättvist!" - som en söt liten sa.

Festen var iaf grymt rolig. Kvällen gick i ett naffs, och jag hade världens bästa sällskap! Ibland blir jag förundrad över vilka underbara människor vi har i vår omgivning. Vi har tur! ♥

Idag öppnade jag. Kanske inte det bästa med tanke på mitt tillstånd. Levande död kunde man nog kallat mig imorse. Men jag har gjort min arbetsdag, och faktiskt gjort den bra. Jag blev mirakulöst nog ganska pigg sen. Ikväll ska jag tvätta och träna spinning med Becka och Micke P. Det lär ju kännas! Men sen kanske alkoholen är utsvettad. Haha :) Trevlig måndag på er!


Courtney Love och Jag. Eller rättare sagt Vickan och Jag.

 

..Rockstjärnefest!..

Om en halvtimma hämtar David mig. Då börjar förfesten!
Ikväll firar vi att Stenman blivit 30 år med en Rockstjärnefest i Tofta Bygdegård.
All night long!

..Härlig handledartid..

Ljuvligt med fredag!
Har haft en bra dag på jobbet. Den gick snabbt och barnen var superhärliga. Dom är så söta att man bara vill äta upp dem! Det enda tråkiga var att det var min VFU students sista dag hos oss idag. Det har varit jätte roligt att vara hennes handledare, och hon har verkligen varit super duktig. Det håller alla med mig om. Hon kommer bli en jätte härlig pedagog! Jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka till oss under sin utbildning. Vi kommer sakna henne! Hon skrev ett jätte gulligt inlägg på sin blogg idag. Här. Det gjorde mig glad :) Tack Emma!

Efter jobbet tog jag och Alex en runda på stan. Vi besökte Hajen, som är ett enda kaos just nu, och så släpade jag även med mig honom till gallerian. Imorgon ska vi på 30 års fest med tema "Rockstjärna", och jag behövde hitta en outfit. Efter ett par provningar och uttråkade blickar från Alex, så fick jag iaf med mig en del hem. Lite nitar, lite leopardmönstrat, lite svart, lite urringat, lite högklackat och jag kommer vara redo för fest! :)

Nu lyssnar vi Rammstein och njuter av ledigheten!