..BL..

Det är ju Biggest Loser final nu!
Då går det ju inte för sig att träna, måste ju se!
(Och lipa lite, som jag alltid gör till det programmet. Haha!)

..Ska jag, eller inte?..

Slöar i soffan och dividerar med mig själv - Träna eller inte träna?
Kan inte bestämma mig. Men antagligen släpar jag mig ner till Body Pumpen 20.00. Lika bra. Då har jag gjort det sen, och kommer vara sjukt nöjd efteråt.

Har gått runt och trott att det har varit torsdag hela dagen. Har varit lite smått förvirrad helt enkelt. Och trött.. Det har varit så mulet och mörkt hela dagen. Då blir jag trött.

Nu ska jag käka lite jordgubbar och fundera ännu mer på träningen..
Ska kolla med Micke P. Kanske han är sugen på att följa med. Då blir det lite roligare.
Imorgon ska jag träffa en barndomsvän som jag inte träffat på jätte länge. Ska bli så härligt!
Vi har mycket att ta igen :)

..Snabba cash..

Imorse när jag läste mitt horoskop i Metro så stod det något i stil med: "en lyckosam händelse väntar".
Och OJOJOJOJ vad de hade rätt. Mitt vackra deklarationskuvert låg i brevlådan när jag kom hem, och det visades de vackra siffrorna 19.000:-. Oh my god... Efter ett ha hoppat i en kvart, och kontrollkollat ca 30 ggr, började jag fundera på vad jag ska göra med dessa pengar. Ska jag sätta in dem på sparkontot? Resa? Alex 25 års present? Körkort?.. Det är mycket man behöver pengar till. Så - Tack staten!

Sen traskade jag, svävande på ros moln, ner till träningen och körde skiten ur mig själv. Hann till och med tänka att "jag måste se otroligt rolig ut nu", för jag grimaserade som en galning när jag tog i. Men ack så skönt efteråt. Det lär ju kännas imorgon på spinningpasset. Benen kommer nog vara lite möra.

Ja, imorgon är det ju redan  onsdag, eller man kan faktiskt säga "torsdag", för sen är det ju bara en dag kvar av arbetsveckan. Så gott med långhelg! Morgondagen bjuder iaf på Påsklunch. Festligt! :)