..Semlebak..

Idag sov vi ut ordentligt. Frukosten stod inte på bordet förrän närmare elva tiden. Så skönt! Har gett mig själv löftet att jag ska försöka få mer sömn. Speciellt på veckodagarna. Min kropp behöver det, och även min hjärna. Annars lägger väl den av snart, i ren protest. Haha. Så vid tio ska jag hädanefter vara i säng när jag arbetar, det är mitt mål.

Efter vi intagit vår frukost, som bestod av äggmackor, fick vi besök av Micke P. Vi gjorde en runda på stan, och hör och häpna, endast killarna shoppade! Jag höll mig själv i schack, och agerade endast som smakråd. Köpte dock en grymt snygg skinnjacka. Men den var till Alex. Nu i februari firar vi 6 år tillsammans, och då ska han få den av mig. (Han vet redan om det, så därför kan jag skriva det här. Annars hade det ju varit ganska klantigt av mig. Haha). När vi var klara på stan gick vi frusna till Kvantum och inhandlade ingredienser till Semlor, så när vi kom hem gjorde vi egna semlor som vi fikade med kaffe. Smarrigt!

Nu är killarna och kollar på innebandy och jag bara slöar. Måste njuta av de sista helg-timmarna.
OCH jag funderar starkt på att samla in en protestlista mot två-dagars helg. Fredagar borde också vara en ledig-dag och tillhöra helgen! Två dagar går alldeles för fort. Man hinner ju knappt pusta ut innan det är måndag igen...


Alex vackra semla :)

..Härliga, oplanerade lördag..

Hade en super trevlig kväll igår. Supergod mat och extraordinärt sällskap. Var otroligt mätt och sprickfärdig hela kvällen. Jenny är en bra kock, och recepten ska jag åka dit och sno någon dag.

Idag har jag en helt oplanerad lördag framför mig. Har hunnit med en långfrukost och en snabb runda på stan. Håller på och tvättar nu, och ska sen ta en promenad med Micke P.
Men kvällen. Vad händer ikväll? Är sugen på att gå på bio. Någon som vill joina? :)

Solen strålar iaf, och bara det gör mig glad! :)