..Kärt återseende..Idag ska jag mysa med bebis! Och inte med vilken bebis som helst, utan med min katt-bebis Gais! Jag och Alex ska åka ut till Veddige och hälsa på Gais och hans "nya" familj. Det är nu ca 4 månader sen vi lämnade bort honom, och jag saknar honom något otroligt. Så det ska bli underbart att få träffa honom igen. Krama och klappa på honom. Mjau! Undrar ifall han känner igen oss? Hoppas det!

Sen ska jag fjäska med bästa Angi och kolla ifall hon har tid att komma hit och färga mitt hår som är ett råttbo. Katastrof! Jag har inte klippt mig sen i juli. Bara det säger väl en del. Men lite färg brukar fixa det mesta, och som tur är har jag välsignats med bra hårkvalité så topparna är faktiskt någorlunda okej.

Förresten, godmorgon söndag!


..I-i-i-s-b-b-b-b-i-t-...

Det är svårt att skriva när fingrarna är stelfrusna. Har spenderat 90 minuter uppe på Påskbergsvallen tillsammans med Therese och Micke P. Vi har hejjat på Alex och hans Gif. 1-1 blev resultatet, och mannen min var duktig. Och HET i sina fotbollskläder! Haha.

Nu ska jag drälla runt lite här hemma, betala räkningar och småplocka, tills Therese kommer hit. Eller Te-he-rese från Te-he-ran, som vi kallade henne back in the days på Solviken ;) Vi ska ha kvalitetstid framför Tv:n. Även kallat svullo-tid - Äta allt onyttigt som finns tills vi mår illa och kolla på Melodifestivalen. Så jag har en härlig lördagskväll framför mig. Vänskap och gott att äta. Det kan väl inte bli bättre? :D


Jag idag.

..Tji fick ni!..

Update: Till killarnas förtret sändes inte På Spåret ikväll, pga att de sände OS på två kanaler. Killarna börjar tröttna på OS och all tid den snor från andra Tv-program...  men jag blev glad. För nu blev det Let´s Dance för hela slanten istället! :)