..Citat á la charmtrollet Nova..

"Man måste ha sockar i skorna, annars får man skaskov! (skoskav)

"Vill du ha ett syskon Nova?"
"Ja! Men ni får ju pussas mera då så att det blir ett!"

"Dina bröst är så stora. Som mumsiga tårtbitar!"

"Rebecca, du och jag kommer att vara de finaste prinsessorna på hela Nyårsfesten!"

"Pappa, du har faktiskt sagt mycket fel denna veckan!"

Älskade unge! ♥

..Oplanerad dag..

Nova har hittiills gjort det till en vana att sova till ca 08.00 under vår ledighet. En mycket bra vana anser jag. Hoppas att det håller i sig :)
Gårdagen var toppen. Det var härligt att få träffa två av sina bästa vänner. Jag och Nova fick även köpt oss varsin Nyårsklänning. Så nu är vi redo att skåla in 2011!

Idag har vi en helt oplanerad dag. Den första sen vi blev lediga. Ska bli skönt att ta dagen som den kommer och helt enkelt se vad den har att erbjuda.


Noah och Mathilda


Nova och Noah i väntan på banken

..Den bästa julen..

5 dagar av ledighet nu, och jag kan inte göra annat än att njuta. Speciellt inte nu när Nova sitter och borstar mitt hår. Mmmm.. Vi ska in till stan idag och fika med min fina, fina Mathilda och hennes lilla Noah. Så Nova tycker att jag ska vara lite extra fin :) Senare idag kommer även min älskade Ulle hit på besök, så denna dagen är verkligen super! Man kan ju inte göra annat än att vakna upp och vara glad!

Julen har för övrigt varit super. Den bästa julen jag haft. Mysig, fin, rolig och kärleksfull. Jag har en sån tur som har fått dessa människor i mitt liv!
Jag spenderade förmiddagen tillsammans med mamma, pappa och Glenn, och sen vid fyra åkte jag hem till Adrian och Nova. Sen anlände även Sven-Åke, Amadeus och Lili-Ann... och såklart tomten!
Efter att alla åkt satt jag och Adrian uppe till 02.00 och pratade. Tack för alla fina ord ♥
Juldagen spenderades med städning, soffligg och pizza hos våra grannar Robert och Johanna.
Annandagen var vi i Gbg tillsammans med Glenn och hälsade på farmor och farfar. Det var en härlig dag. Alla älskar Adrian, och jag förstår varför. Till och med Glenn var stolt över att jag skaffat mig en "ordentlig kille". Haha!
Igår var jag och Jenny och hälsade på vår vän Majja. Hennes lille Teo hade vuxit så det bara knakade och var ett litet charmtroll. Man kunde ju inte bli annat än sugen.
På kvällen var vi på familjemiddag hos Lili-Ann med god julmat och musiktävling som jag och Adrian kammade hem, trots att det såg mörkt ut i början ;)

Ja nu ser ju. Fina dagar med fina människor. Lyckligt lottad kallas det verkligen!


Charmig Teo