..Regn = Valborgsmössoafton..

Varför regnar det alltid på Valborg? Alltid! Minns när man var yngre, inte kom in på krogen, och tyckte det var jätte häftigt att ränna på stan. Valborg var ju en sån dag då man absolut hängde på stan, och tro fan att det regnade. Det är något med Valborg och regn alltså. Kanske är det Gud som vill jävlas, för 90% av Sveriges befolkning planerar ju att grilla en dag som denna. Han sitter väl där uppe och hånskrattar. Haha.
Vi ska iaf inte grilla ikväll, utan för oss blir det skaldjur i stora lass. Vi ska hem till Viktoria och David. Där blir vi ett gäng som ska umgås, dricka, frossa i olika sorters skaldjur och sen kolla på traditionell Valborgsbrasa. Om det blir staden och Socitén ikväll vet jag inte. Vi tar det som det kommer :)
Hoppas iaf att ni alla får en härlig Valborg! (Trots regnet!) Vi får iaf hoppas att solen närvarar imorgon så att man kan Majja :)

..Ett snabbt Hej..

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har fikat lite födelsedagsfika för pappsen. En riktig kalastårta blev det. Smarrigt! :)
Ska strax ta en dusch, och sen bege mig till jobbet igen. Föräldramöte står på schemat ikväll. Är otroligt trött, så det blir att sova så fort jag kommer hem. Har öppning imorgon också. Och så blir det fest på kvällen! Tjo!

..Bästa fruktsalladen..

Jag och Micke P fortsatte i vår hurtiga anda och körde ett till spinningpass idag. Kändes gott. Nu är jag mätt efter världens största tallrik med fruktsallad. Finns det något godare än färsk ananas, melon och vindruvor? Don´t think so! Mums.
Just nu är jag ensam hemma. Alex är hos Micke och kollar på fotboll. Jag ska kolla på Greys och sen försöka sova. Imorgon öppnar jag, och på kvällen har vi föräldramöte så det blir en lång dag. Närmare 16 timmar för att bli mer exakt. Det kallar jag en arbetsdag det.

Godnatt vänner!

.........................................................................................................'

Och Jenny. Fler recept kommer. Promise. Ska bara börja laga mat igen. Lever på frukt för tillfället. Lathet kallas orsaken. Haha! ;)