..No air..

Startade morgonen med en "härlig" springtur ner till stationen. Kom nämligen ut imorse och upptäckte att jag hade punka på min cykel. Fan! Hade en kvart på mig och började springa/snabbgå till stationen, men jag hann inte ändå. Missade mitt tåg, var svettig och sur, och fick ta nästa buss istället. Hatar att ha punka på cykeln. Det förstör mina rutiner och försvårar min vardag. Kan tänkas vara ett I-landsproblem, men så jädra kul är det inte att promenera i ca 40 minuter halv fem på morgonen eller behöva promenera 40x2 minuter till träningen. Bajs. Var iaf på statoil innan och pumpade däcken, hoppas att luften är kvar imorgon annars får cykel Zlatan åka in på lagning.
Har annars haft en skön dag på jobbet. Har en duktig VFU student som jag tar hand om, och vi tog en härlig långpromenad i höstsolen på förmiddagen tillsammans med alla barn. Vi gick nästan i 1 1/2 timme, och våra 1-3 åringar klarade det galant. Barn klarar mer än vad vi vuxna tror! :) Sen jag kom hem vid fem har jag inte gjort så mycket. Hade planerat att träna, men var inte så sugen på att promenera mer idag. Ska bara kolla på Tv resten av kvällen. Det är ju Greys Anatomy ikväll! :)
Appropå att jag skrev om att vi tänkte släppa ut Gais igår natt, så blev det inget med det. När Gais väckte oss första gången vid tolv gick jag upp för att släppa ut honom.. men då vägrar kattrackarn att gå ut. Haha. Han ville bara ha lite mys, så jag klappade honom och la honom på "hans" kudde igen. Det dög.. i ca 1 1/2 timme. Sen var det samma procedur igen.. och igen.. och igen... Jag var trött imorse! Det är som att ha en bebis här hemma. Haha! Han är kelsjuk min katt, men inatt så får han jaga möss. För mamma måste sova! ;)

..Sömnlösa, men lyckliga nätter..

Jäser i soffan tillsammans med mina 2 älsklingar. Är trött efter ännu en natt med lite sömn. Första natten hade vi ju Gais i sängen, och det påverkade sömnen på det sättet att jag inte vågade slappna av för att jag inte ville råka mosa honom. Haha. Inatt har Gais fått sova ute i vardagsrummet, eftersom Alex är allergisk, men det passade inte riktigt herrn. Utan han har stått och mjauat utanför vår sovrumsdörr.. Vid ca 02.30 gick jag upp och lade mig på soffan tillsammans med Gais, och då blev han nöjd, och sov som en gris. Haha. Inatt ska han nog få gå ut. Han vill ut, men jag har inte riktigt velat släppa ut honom, vill inte att han ska försvinna igen.. Men inatt får det nog bli så. För allas skull. Är iaf överlycklig över att ha honom hemma. Min bebis ♥
Idag  har jag jobbat till 16.00 och sen blev det ett spinningpass. Körde järnet och passet gick fort. Var riktigt skönt! Cyklade hem och tog en dusch, och fixade sen till middagen lagom tills mannen min kom hem från sin träning. Idag blev det något som kallas för "kinainspirerad kyckling", vilket är kyckling med cashewnötter. Mums! Ska avnjuta lite kvällsläsning nu och snart är det läggdags. Snark! :)
..Skynda att älska..

Skit väder idag. Orkade inte ens ta cykeln ner till stan och träna. Får träna extra mycket resten av veckan (yeah right!). Haha. Har iaf haft en skön eftermiddag. Jag och Alex åt en tidig middag tillsammans, vilket inte tillhör vanligheterna och vi har haft riktigt teamwork där han diskade och jag packade upp tvätten. Var precis borta hos vår granne och berättade att Gais är tillbaka. Hon blev alldeles överlycklig! Gais brukade alltid hälsa på henne på morgnarna och tigga till sig lite kattgodis, så de är kompisar :)
Nu ska jag skriva klart alla anteckningar i min nya almanacka (min förra blev ju dränkt i yoghurt) och sen börja läsa Alex Schulmans bok som jag lånat av en jobbarkompis. Har hört att den ska vara riktigt bra!