..Smaklöst..

Det händer inte mycket här hemma.
Näsan är fortfarande igentäppt och huvudet bultar.
Sitter och äter rostade mackor med björnbärsmarmelad, och önskar att jag kunde känna någon smak.
Thats it. Roligare än så är här inte..

..Sjukstuga..

Förkylningen är värre idag. Näsan är totalt igentäppt, huvudet sprängs och nu har jag även feber. Är döstrött och bara fryser. Så det blev inget jobb för mig. Ligger fortfarande i sängen, men måste snart släpa mig upp och ta en dusch. Kanske lite frukost också. Skulle träffat Frida, Angi och Lundin ikväll.. men nu blir det inte så. Känns jätte trist! Hade sett fram emot det. Jag har en förmåga att alltid bli sjuk när jag inte vill bli sjuk..

Nu ska jag kolla på Våra bästa år..
Det programmet kollar man alltid på när man är sjuk. Haha!

(Frida, vet du inte vad jag menar? Du hade ett recept på din blogg en gång som hette "Sjömansaflu a la Frida". Det är typ potatis, lök och falukorv varavt i en gratängform.. Minns du? ;) Gott blev det iaf!)

..Snoret rinner!..

Öppning idag igen. Inte så farligt faktiskt (denna gången gick jag ju inte upp en timme för tidigt!). Förutom att jag har blivit ordentligt förkyld. Vet inte om jag någonsin har varit så här förkyld! Dessutom spränger det i hela pannan på mig. Funderar över om jag kan ha dragit på mig något så lyxigt som bihålleinflamation? Hade ju varit perfekt nu att vara lite sjuk, och förlora pengar när vi ska ha dubbla hyror i några månader.. (och det, min vänner, var fet ironi). Påtal om dubbla hyror, så är kontrakt och allt påskrivet nu. Känns skönt! Bara ca en månad kvar tills vi är stadsbor :)

Jobbade till 12.00 idag. Hade snälla kollegor som släppte iväg mig tidigare. Dom kanske tyckte lite synd om mig när jag hade andnöd vid middagsbordet. Det går ju inte att tugga med stängd mun när man inte kan andas med näsan! Haha. Gick hem till mamma och pappa och drack en kopp te med honung. Inte för att tét hjälpte, men det var mysigt. Sen tog jag bussen, och nu sitter jag här hemma och snorar. Skulle tränat spinning med Myran ikväll igen, men det är nog bäst att jag hoppar den. Ska laga middag (Frida, jag ska göra din sjömansfalu för första gången :)) och kolla på Tv - Desperate Houswives! Sen blir det nog en tidig läggning. Fick lite sovmorgon imorgon (jag vet, snälla kollegor jag har!) och börjar vid nio. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Vill ju inte sitta och snora hela kvällen hos Frida som jag ska till efter jobbet ;)