..Jobbrast..

Sitter på jobbet och är fortfarande lite blöt efter cykelturen i spöregnet imorse. Detta nedrans regn! MEN nästa vecka bor jag 2 minuter från stationen, så då behöver jag bara slänga upp ett paraply och traska den korta biten. Hallelulja! Det förtjänar jag efter alla gånger jag cyklat i oväder av många olika slag!

Idag jobbar jag till 18.00. Känns helt okej, men jag är lite ledsen över att inte kunna träna idag. Har blivit dåligt med det nu det sista.. och jag börjar bli sugen. Min kropp längtar efter träning. Men när flytten är klar hinns det nog med mer. Imorgon får vi nycklarna! Tjoho! :)

Nu ska jag fortsätta med min kvalitetstid, tio minuter till.Har haft rast nu. Håller på att fixa lite i mina barns portfolios och skriva inför IUP samtal. Ikväll fortsätter den eviga packningen. Tror jag ska ge mig på köket nu. Gud, ge mig styrka! ;)

..Rensa, rensa!..

Godmorgon! :)
Har precis ätit två knäckebröd med ost, och en kopp blåbärste till frukost. Ska smaska i mig en clementin också. Clementiner är mitt "julberoende". C-vitaminbrist är inget problem för mig ;)
Alex har åkt för att spela DM med fotbollen, och jag ska spendera dagen med packning. Vi har fortfarande mycket skit att rensa bort och slänga. Ska rensa bland mina kläder också. Allt som inte använts på ett halvår ska skänkas till UFF. Så idag har jag att göra. Vill verkligen få nästintill allt packat, för jag vet att vi inte kommer ha så mycket ork efter jobbet nu i veckan. Dessutom ska vi spendera tid med att skruva ihop våra nya möbler nere i lägenheten - soffan, köksbordet och bokhyllan. Skönt att det redan kommer stå där när vi flyttar in :)

Ne, nu ska jag kolla färdigt på nyhetsmorgon. Snyggingarna i Westlife ska dit. När jag var i tonåren var jag döförälskad i dem. Haha. Det sitter nog i lite fortfarande.. så jag måste titta! ;) Sen ska jag duscha.. och som sagt PACKA!


Gårdagens IKEA shopping. Bla bokhylla, hallspegel, badrumstillbehör..

..En dag fylld med ärenden..

Inatt har jag sovit. Känner mig som en helt ny människa idag - utvilad, pigg och glad. Härligt! Har startat denna lördag med dusch, städning och betalning av räkningar. Nödvändiga ont. Räkningarna är ju lätt det tristaste. Speciellt nu när vi betalar dubbla hyror. Men det är det värt. Verkligen!
Om en stund ska jag möta upp Alex,och vi ska ta en runda på stan. Lämna tillbaka gårdagens film, och så behöver jag fylla på mitt sminkförråd. Använde det allra sista på mitt mineralpuder imorse.
Senare i eftermiddag ska vi bege oss till IKEA och införskaffa nya fina prylar till lägenheten. Och när vi ändå är i Gbg ska vi passa på att besöka farmor och farfar. Fina farmor och farfar ♥ Så vi spenderar vår lördagskväll hemma hos dem. Ska bli så mysigt! :)

Alex och farmor! :)