..Grattis min älskade vän!..

Grattis till min ÄLSKADE vän Mathilda som fyller hela 23 år idag!
Du är en av mina absolut bästa vänner och har en stor plats i mitt hjärta.
Vi har många fina minnen tillsammans, och många fler ska det bli!
Jag hoppas att din födelsedag blir alldeles fantastisk med massor av glädje och kärlek.
Jag önskar så att jag vore hos dig så att jag kunnat ge dig en stor kram, men jag skickar dig mina tankar.
Jag älskar dig. Dig och Noah ♥

Hurra, hurra, hurra!

..Vad händer? Inte mest..

Mina lugna tag fortskrider. Det är inte mycket som händer på Skånegatan 186. Igår avslutades min lugna dag med film-tittning tillsammans med Alex och Julle. Vi såg The Wrestler. En helt okej film, fast jag hade gärna sett att slutet var lite annorlunda. Efter filmen, runt tolvtiden, däckade jag i säng trots min eftermiddagstupplur. Tror nästan jag sov för mycket igår. Man blir ju trött av att sova för mycket också. Förövrigt glömde jag att informera er alla om hur mitt tandläkarbesök gick igår ;) Fantastiskt! Blev dock först lite orolig när tandläkaren sa att jag inte varit där sen 2006. "Då måste jag ju ha hål" , tänkte jag. Så nedrans mycket  godis som jag äter så borde det ju påverka tänderna. Men vet ni vad? Mina tänder var superfina enligt tandläkaren. Inga tandtroll, inga hål. Så jädra skönt. Där sparade jag in både smärta och pengar :)

Idag har jag funderat till och från på att cykla ner till stan och inhandla lite behövligheter inför bröllopet imorgon. Bland annat strumpebyxor och örhängen. Men varje gång jag bestämmer mig för att cykla så börjar det regna. Varje gång! Så nu har jag gett upp. Får ta det imorgon förmiddag när Alex är hemma, så att han kan köra istället. Mycket smidigare ;) Är så trött på denna svenska sommar. Har haft nada soltimmar på min semester. Tur att vi var i Grekland så att man fick lite sol och bad! Annars hade jag nog varit deprimerad nu...
Jaha, ikväll ska jag iaf ut till Kungsäter och kolla när Alex spelar match med sitt Gif. Såg ni honom i förra Varbergs Posten? Gif vann ju en turnering. Min duktiga älskling :) Man kan nästa säga att jag är en fotbollsfru nu! Haha :)


Jag älskar dig! ♥

..Lugna puckar..

Gäsp! Är nyvaken efter en ca 2 timmar lång tupplur i soffan. Vet ju någon som inte kommer kunna somna ikväll! Sova på dagen är inte något jag brukar göra, och jag kan nog räkna alla gånger jag gjort det på en hand. Men idag är jag otroligt trött, så efter lite läsning somnade jag som en stock. Var väldigt skönt. Men jag vaknade lite förvirrad efter massa drömmar om vampyrer och varulvar (vilket är ett tecken på att jag är alldeles för fast i Twilight böckerna!). Haha.
Idag har jag en ta-det-otroligt-lugnt-dag. Bara njuter av min ledighet genom att ta det lugnt, läsa böcker, se på Tv.. Sånt som jag inte hinner så mycket av när jag jobbar. Har tänkt att ta det så lugnt resten av min semester, att jag bli uttråkad av det och längtar till jobbet. Nått knep får man ju ha för att slippa ångesten när semester är över ;) Även om jag faktiskt saknar mina förskolebarn väldigt mycket nu!

Nu ska jag äta lite spagetti och köttfärsås och fortsätta med mitt slappande ;)
Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta bort stygnen från mitt borttagna födelsemärke,
också ska jag gratta min älskade Mathilda som fyller år! ♥