..Helgen som rusat förbi..

Fan, helgen är redan över. Samma känsla varje söndagsmorgon när man vaknar: "oh nej, ingen sovmorgon förrän om fem dagar!" Det finns nog ingen tröttare människa än mig i hela världen! Ändå har jag faktiskt inte sovit speciellt länge lördag och söndag. Lördagen var jag uppe och hoppade vid sju och idag var det nog runt nio. Dom tidiga vardagsmorgnrarna sätter sina spår. Attans!
Har iaf haft en härlig helg! Fredagskvällen var vi hos Nicklas och kollade på en komedi som var ganska kass, men som jag skrattade åt pga trötthet. Ni vet sånt där "trötthetsfnitter" som man kan få. Killarna tyckte nog mest att jag var konstig ;) Lördagen ägnade jag åt en dag på stan med min vän Mathilda. Trots min panka plånbok fick jag shoppat en del fint, och självklart fikat. Var härligt att träffa Mathilda och prata av sig efter en hel vecka. Saknar henne så fort! På lördagskvällen var jag och Alex på inflyttningsfest hos våra vänner Trötter och Elin. En mycket trevlig fest! Jag och Alex drack ganska lugnt och skippade krogen, men hade det super ändå! Och det var urkul att träffa dig söta Majja! Idag har Mathilda varit här och testat på Guitar Hero World Tour. Vi skapade ett band där jag spelade gitarr och Mathilda sjöng, och vi rockade! Haha. Sen har det blivit pizza och tvättid för mig och Alex. Det här med att tvätta på söndagar är ju, som jag nämnt tidigare, nått av en tradition för oss ;)

Hoppas ni alla haft en härlig helg.
Nu börjar en "lång" jobbarvecka snart igen..

..Gäsp..

Att arbeta suger verkligen musten ur mig. Känner mig som en gammal pensionär som börjar gäspa när klockan blivit sju på kvällskvisten. Vid nio är det "sent" att lägga sig. Vad händer med mig?
Hoppas att det bara är pågrund av att det är den första veckan. Förhoppningsvis blir jag van vid tidiga morgnar och barn med spring i benen snart. För det hade verkligen varit skönt att orka med att börja träna när jag kommer hem från jobbet. Iaf några dagar i veckan :) Annars är allt bara bra med mig. Livet som förskollärare är allt helt okej. Barns sprider lycka, och att få lön varja månad ska bli en sån lyx efter nästan 4 år med studielån. Äntligen kan man börja unna sig saker :)

Till helgen ska jag ta det lugnt och vila upp mig. Mys med älsklingen på fredagen och på lördagen ska vi på en inflyttningsfest. Kommer nog bli super :)