..Morgonshit..

Mmm, härliga morgonstund. Speciellt när man tittar ut genom fönstret, inser att det fortfarande är mörkt, att man vill sova sisådär tre timmar till och att det regnar. Morgonstund har verkligen guld i mun. Förresten, det är verkligen ett uttryck som bara stämmer de dagar man har sovmorgnar. Annars är det ju mest bullshit.. Så det så.
Har iaf sovit gott inatt. Var nog riktigt trött eftersom jag sov dålig igår natt pga att jag mådde illa hela tiden. Har gjort det fram och tillbaka det senaste. Konstigt. Och nej, nu vill jag inte ha kommentarer i stil med: "du är säkert gravid".
Inga bebisar här inte. Inte på länge.
Igår kväll var jag ute på en skön promenad med Mathilda. Idag hoppas jag på att Mammsen vill hänga med mig på en promenad. Snälla, snälla. Ska nämligen stanna i Veddige idag eftersom jag har öppningen på förskolan imorgon. Så då får jag sova liiite längre, och det behöver morgontrötta jag!

Annars jobbar jag 09.00-17.00 idag. Härligt med torsdag!
Imorgon fredag slutar jag tidigt och ska klippa mig och färga håret. Hur är bara frågan?
Hur? Det tål att tänkas på..

Ha en härlig dag! ♥


Lite sommar hade inte varit fel..

..Utmanad..

Jag har blivit utmanad av både Frida och Sara!


Denna bild är från Johans cowboyfest. Mike och Alex myste lite tillsammans i sina fina cowboykläder!
En grymt rolig fest! :)


Gör såhär:
1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade

Jag utmanar:
Nadja
Linda
Emma
Majja
Evve
Josse

..Trött fegis..

Klockan är tio och mina ögonlock vill slå ihop. Det är sova-tid. Pensionärs-Becca klarar inte av kvällar efter tio, då ska man ligga nerbäddad i sängen och sova. Men denna kväll är inte som andra kvällar, för jag är ensam hemma. Och eftersom jag är en expert på att skrämma upp mig själv med tankar om galna mördare och läskiga spöken, föredrar jag att sova när Alex ligger brevid (inte för att han skulle vara till så mycket beskydd, men ändå.. ;)). Alex är nämligen ute i Bua och kollar på någon väääldigt viktig fotbollsmatch som går på en kanal vi inte har här hemma. Killar och fotboll säger jag bara. Det är typ som tjejer och.. choklad under pms-tiden. Eller nått. Iaf kommer han inte hem förrän runt elva, och då lär väl jag vara levande död. Men jag har mig själv att skylla. Är man en fantiserande fegis, så är man ;)

Skönt att det redan är tisdag, för denna veckan har börjat jobbigt. Är bara trött och irriterad. Mest för att jag är trött tror jag. Har en massa huvudvärk och tycker synd om mig själv. Men om jag nu ska försöka vara positiv, så får jag väl tänka att det bara kan bli bättre. Också är ju Alex rätt söt och tar hand om mig (när han är hemma) ;) Ibland har man det för bra.
Men bara ibland ;)