..Underbara gäster..

Jimmie och Eleine är här! Är så underbart!
Mötte upp dem vid tåget runt två, och sen dess har vi besökt Campino, gått en runda på stan och ska strax dricka ett glas vin och spela fyrmanna-kotte. Det är ju grymt kul! :) Spelade alltid det i skolan när jag var yngre.

Innan jag mötte upp Jimmie och Eleine hann jag en runda på stan med min kära Becka. Vi var inne i vårt shoppings-esse och fyndad glatt lite varstans. Jag är farlig med pengar, för jag skulle kunna slösa hur mycket som helst. Tyvärr. Som tur är har Alex lite pli på mig ;) Det var iaf mysigt att träffa Becka nu innan hon åker tillbaka till Lund.

Imorgon blir det Nyårsparty hos oss. Middag och gäster, sen Socitén!

..Fynd-Karlsson..

Hela natten lång har Alex hostat. Hostat, hostat och hostat. Jag trodde jag skulle bli galen! Det enda jag gjorde var att ligga och titta på klockan. "Tio över ett, halv två, två, kvart över två, kvart i tre.. osv". Tjugo över fyra gick jag upp. Trots att mitt fysiska (och psykiska) tillstånd lidit starkt av sömnbrist idag, lyckades jag stänga av larmet och även ta emot barnen. Jag överlevde dagen, och var nog till och med en hyfsad förskollärare. Det känns som en prestation! ;)

När jag avslutat min arbetsdag, drog jag med mig mamma och pappa till Karlsson. Där gjorde jag faktiskt lite fynd. Vilket inte hör till vanligheterna. Köpte en sovrumsmatta, en vas och underlägg :)
Sen åkte vi hem till Östra Vallgatan, där pappa fick assistera hantverkare och hänga upp min "Welcome" text i hallen. Blev snajsigt :)

Om en stund ska jag och Alex dra ner till Atletica och köra ett spinningpass. Orkar inte egentligen, men vad gör man inte för sin karl? ;)
Imorgon kommer Jimme och Eleine och stannar flera dagar! JIPPIE! ♥

Förresten - stora, varma och lyckliga kramar till Jenny som återfått sin katt Whisky efter ca 1 1/2 veckas frånvaro! Förstår din glädje vännen! ♥


En liten sovrumsmatta.


Nya, silvriga, vasen.


..Finbesök..

Har haft en smidig arbetsdag idag. Trots lite småpanik imorse, har allt gått bra. Vi hade en ganska liten barngrupp, och barnen har lekt superbra med varandra. Väldigt skönt!
MEN jag har varit totalt förvirrad! :P Känns som att det bara är dörrar överallt, och jag måste öppna varenda dörr varje gång jag ska hämta något, byta en blöja eller gå på toaletten. För jag glömmer hela tiden vilken dörr som leder till vilket rum. Haha. Men det går nog över snabbt. Imorgon öppnar jag, och jag är smånervös. Bara jag inte sätter igång larmet! Måste lägga mig någorlunda i tid, så att jag är riktigt vaken imorgon ;)

Nu under kvällen har jag haft Majja på besök. Hon kom med en fin inflyttningspresent, och vi har spenderat hela kvällen i soffan med varsin kopp te. Ibörjan satt vi upp, men till slut låg vi ner och pratade. Haha. Avslappnat iaf :) Var jätteroligt att träffa henne igen, för nu var det ett tag sen!

Dags för mig att sova, så att jag orkar upp vid halv fem imorgon.


Min fina inflyttningspresent :)