..Gais-Dif..

Måndag, och jag sitter här lite trött. Har precis haft vila med barnen, och råkade visst slumra till en stund. Oops! ;) Jobbar till 16.00 idag, och blir då upphämtad av min älskade Alexander. Vi ska tillsammans med Myran. Kristian och Peter bege oss till Gbg och kolla på fotboll. GAIS-DIF, närmare bestämt. Vi är tre Gaisare och två Dif:are. Hejja Gais! Blir nog en härlig kväll. Hoppas att vi slipper regn bara :) Kommer hem sent ikväll, så då blir det läggdags direkt. Håll nu tummarna för oss och vårt Gais! :)

..Den bästa..

Idag har Ulle, min allra bästa vän, varit här och hälsat på. Jag blir alltid lika glad i hennes sällskap. Hon är en äkta vän, med världens största och omtänksammaste hjärta. Jag har sån tur som får ha henne i mitt liv!
Vi gick en runda på stan och dregglade över alla fina klädesplagg som vi bestämt oss för att inte köpa (eftersom vi ska vara ekonomiska och spara pengar.. Pust). Alex tvingade med oss till Campino, så vi mättade våra hungriga magar med pizza/sallad. Campino har en underbar räksallad! Tog sen en promenad hem, och dregglade lite till. Fast denna gång över alla bakverk i Leila bakar. Det hela slutade med att vi begav oss till Håstenshallen och inhandlade lite ingredienser för att kunna tillaga en blåbärs-cheesecake. Mums! Det var jätte mysigt att baka, och mellan ugnstiderna färgade Ulle mina ögonbryn också drack vi gott te. Ett par underbara timmar med Ulle. Sen var hon tvungen att bege sig hemåt till sitt Gbg. Förhoppningsvis ses vi snart igen. Verkar som om det kanske blir en liten "mini"kräftskiva om två veckor, så isåfall dröjer det inte alltför länge innan vi får njuta av varandras sällskap.
Älskar dig min vän! ♥


Ulle fixar blåbär på Cheesecaken


Såhär är det tänkt att den ska bli. Mums!


Ulle, chipsälskaren själv, kom på en ny idé: Chips+blåbär. Smaskigt. Den idén ska hon sälja till Estrella. Haha ♥

..Helgen som gått..

Helgen har bjudit på tidig hemgång från jobbet, IKEA, besök hos Farmor och Farfar♥, Kärlek, Pussar, Ge-Kås, Jysk, Fotboll, Städning, Ny heminredning, Middagsbjudning med goda vänner, Sovmorgon, Promenader, Fönstershopping, Bästisbesök, Campino, Blåbärscheesecake och Tedrickande.
Det var längesen jag uppskattade mina nära och kära så mycket som jag gör nu. Min kärlek till Alexander har nog aldrig varit större, och mina vänner är ovärderliga. Äkta kärlek och äkta vänner är det som förgyller livet.