..Bullmage..

Hallå, latmasken här. Har tänkt i två timmar nu att jag ska gå en promenad, men har ännu inte orkat resa mig från soffan. Har istället ätit tre kanelbullar. Jag är verkligen hälsan själv! Är sugen på en promenad, men ändå orkar jag inte. Fan, ge mig lite hurtiga gener någon! ;) Just nu består jag mest av ligga-i-soffan-och-äta-godsaker gener. Undra vem jag har ärvt dem av? Hmm...

Idag har jag jobbat 07.30-16.00 och har spenderat större delen av dagen med att svettas. Det har ju varit rena rama sommarvärmen idag, och att leka tagen i 20 graders värme spär ju på svettningen en del. Men jag klagar inte, för jag är så nedrans glad över solens närvaro. Speciellt eftersom jag går på långhelg nu. FYRA LEDIGA DAGAR! Underbarare än underbarast! Imorgon ska jag hem till mor  och far och bosätta mig på deras altan och bara njuta av ledighet och påökandet av fräknar i solen. Dessutom ska jag vara lite hurtig och träna imorgon, och på kvällen blir det grillning hos Myran tha man. Det är ju trots allt Valborg och jag läste på Aftonbladet att 8 av 10 av Sveriges ungdomar dricker då.. och jag vill ju inte vara sämre ;) Jag faller för grupptrycket! Nu när Alex har köpt cykel kan vi ju dessutom cykla dit, och även Alex som alltid brukar få vara chaffis kan ta sig några järn :)

Nu ska jag noppa mina buskiga ögonbryn, och kanske ta mig en till bulle ;)..Tomatfejjan..

Röd som en tomat, men nyduschd är jag nu. Är nyss hemkommen från ett spinningpass. Ett skönt spinningpass. Var lite extra taggad idag, och körde järnet. Svetten rann som bara den.. men nu efteråt känns det skönt. Att träna är faktiskt skönt. När det är gjort ;)
Idag har jag jobbat 07.30-16.00, och humöret har varit på topp. Tror det är våren, för mitt humör har blivit så mycket bättre den senaste tiden. Inga sura miner eller ledsamma känslor, utan det mesta känns lite som en fis i rymden. Haha.
På jobbet idag hade vi iaf sångsamling med vår nya medlem Barbalala och har vistats ute massor. Tyvärr har ju molnen täckt himlen.. men jag hoppas fortfarande på sol till på torsdag då jag har min lediga dag! Wiihooo! :)
Nu ska jag städa lite. Det är som oftast behövligt då Alexander har tillbringat tid ensam hemma. Min lilla virvelvind :P Finns disk som behöver diskas, också ska jag gå en sväng med damsugarn. Imorgon väntar en ganska spännande dag. Ska på möte efter jobbet. Hemligt, hemligt ;)

... Saknar min underbara Mathilda så MYCKET! ♥


..Snabbare än en gepard, eller nått..

Jahopp, då var det måndag... igen! Men vet ni vad, jag jobbar BARA 3 dagar denna veckan. Tre dagar och sen väntar FYRA dagars ledighet på mig! Behöver jag säga att det känns skönt? :) Anledning til detta är att det är röd dag på fredag, och att jag har tagit ut semester på torsdag. Inte för att jag ska göra något.. mest bara för att vara lite extra ledig. Lite lång ledig. För det är skönt! Hoppas på strålade sol på torsdag så att jag verkligen kan njuta av min "semester-dag".

Idag har jag jobbat mellan 07.00-16.00. Dagen sprang förbi. Började med frukost, sen sångstund, efter detta lite frukt och Miniröris. Sen var det dags för utgång och min rast... Middag, och vila.. och sen gick jag på möte tills jag slutade. Fort gick det! Imorgon är det Barbalala som ska dyka upp i vårt Barbatema och det blir musik för hela slanten. Hoppas mina stämband håller ;)

Nu ska jag pussa lite på min prins, och sen kallar sängen och en god natts sömn på mig!