..Extra jobb idag..

Hej hopp!
Idag var jag uppe tidigt,(fast inte om man jämför med alex som vaknade halv fyra och inte kunde somna om. Freak!), och tog mig en promenad. Är nu iordninggjord och sitter och håller tummarna för att det snart ska sluta regna! Ska nämligen strax cykla ner till stationen för att ta bussen ut till Veddige och jobba lite. Ska jobba extra idag på min förskola :)
Ska blir kul faktiskt. Man saknar ju barnen när man bara är där två gånger i veckan. Men denna vecka blir det ju då tre gånger. Skönt att jobba mer och gå i skolan mindre. Fast det får en bara att längta ännu mer tills jag slutar. Men nu är det ju bara ca 4 månader kvar. Hallelulja!

Nu är det regnuppehåll!
Dags att passa på och och bege sig :)

Mamma, du får besök vid fem!

..Mamma Mia, igen!..


Jag och Mathilda (på den tiden då jag hade lugg)

Japp, idag blir det bio.
Känns lite konstigt att gå på bio en måndag, tror aldrig att jag har gjort det innan. Men man måste ju våga prova på lite nya saker då och då ;) Mathilda var sugen på att se Mamma Mia (igen) och självklart var jag med på det.
Det är ju en härlig film. Kanske inte världens bästa handling, men den är lättsam och som Mathilda sa "man blir glad av den!". Och en sån film är det ju aldrig fel att se två gånger.
Så istället för vår planerade promenad blir det biomys i höstmörkret. Självklart måste vi ju ha popcorn också :)

Annars har jag varit i skolan idag och haft en examination.
Den gick bra, och var inte speciellt komplicerad. Skönt.

Nu ska jag kolla in lite resemål inför nästa års solsemester med hjärtat mitt¨.
Svårt att hitta ett bra ställe att åka till..
Blir kanske att vi åker till samma ställe som förra gången. Samos var mysigt :)