..Shoppingdag..

Nämnde ju i förra inlägget att jag spenderat dagen med en god vän. Den goda vännen är Mathilda ♥, och vi har spuringit runt på stan heeela dagen :) Mötte upp henne direkt när vi slutade, och vi körde en rejäl shoppingrunda. Vi besökte och handlade på MQ, Kicks, H&M, Apoteket och Gina Tricot. Sen hann jag också med en impulsiv klippning och färgning och en solning innan vi begav oss till Kvantum för att inhandla kvällens måltid (Och mycket annat, det var TUNGA kassar vi fick släpa hem på!)  Då var klockan halv sex, och vi var trötta efter 6 timmar på stan. Det är länge! Och jag är mycket pankare!
Fick iaf köpt mycket som var behövligt (och Sara håller med om att p-piller är hutlöst dyrt! man glömmer det varje gång..)
En ny klänning, en bh, smycken, strumpebyxor och smink inhandlades bland annat. Och jag är både nöjd med min klippning/färgning och glad över att jag fått fixat mitt slitna hår. (Bilder kommer)
Klänningen invigs kanske i helgen. Annars kan jag allt ha den på nyår också. Den är väldigt fin på :)

Nu måste jag sova.
Lång arbetsdag imorgon + möte med chefen! Spännande!

Tack Mathilda för en härlig dag!
Du är guld värd! ♥
Klänningen från MQ och deras nya kollektion.

..Skolprojekt..

Härlig dag denna dag också!
Gårdagen var härlig för att föräldramötet gick galant och kändes väldigt upplyftande och gav mig en större längtan efter att börja jobba, och denna dag var varit härlig för att den har spenderats med en god vän och skoldagen var lättsam.
Slutade skolan redan runt halv tolv, eftersom vi då var klara med vårt naturvetenskapliga tema för 1-3 åringar som vi har i uppgift att planera. Är för övrigt riktigt nöjd med vårt tema, som är Barbapapa, och ska faktiskt ta och  försöka genomföra det med min egen barngrupp nästa termin. (Själva innebörden i temat blir alldeles för långt att förklara här, men kan sammanfatta lite snabbt - Eftersom Barbapapa föds ur jorden så ska vi överraska barnen med en kruka med jord i som de sedan ska få sköta om och vattna. En morgon när de kommer så har barbapapa vuxit upp ur krukan och temat inleds med sånger, sagor, flano och handdockor. Så småningom växer en barbamama fram, och vi planterar färgade ägg som föds som de sju barbabarnen. Alla barnen har olika färg och intressen och varje månad fokuserar vi på ett barbabarn och denna figurs intresse. Vårt fokus ligger i detta avsnitt på Barbaflink som är intresserad av naturvetenskap och med honom gör vi olika experiment, skogsbesök, barbagympa etc)
Tycker det är roligt när vi har sånna här uppgifter i skolan, eftersom det känns relevamt och man vet att man kommer ha nytta av det i framtiden! :)


Flanosagan jag gjort och vårt temahäfte...

(Tråkigt inlägg för er som inte läser till förskollärare, sorry! ;))