..Min frånvaro..

Sitter på jobbet nu och har rast. Ville bara meddela att min frånvaro beror på ett havererande internet hemma. Det vill inte funka!
Ikväll blir det iaf julbord med jobbet. Ska äta mig tjock så jag inte fryser nu om vintern.
Ha det bra så länge! :)

..Gais-mys..Han är lika fin som vanligt min bebis!

---------------------------------------------------------------------------------
Förresten, min stora idol (efter Zlatan såklart) Mikael, även kallad Micke P, Mr P och store P (kärt barn har många namn ni vet) har skaffat sig en blogg. Kolla in den! Här!

..Träning och en fet sockerkick!..

Nu ska jag snart göra något dumt. Gå och träna fastän jag är sjuk. Jag vet att det inte är så bra, men jag och Natta har bokat en tid för instruktör och jag orkar verkligen inte boka om den. Så jag får helt enkelt ta det lugnt. Ska iaf bli kul att umgås lite med Nathalie, min äldsta vän. Härligt om vi kommer träffas lite oftare nu när vi ska börja träna tillsammans.
Idag har jag varit i skolan och skrivit på examensarbetet. Vi har fått skrivit 16 sidor nu, så en liten bit har vi allt kommit. Men det är lååångt kvar. Jag har varit lite slarvig och halvmotiverad, så jag måste ta  och skärpa mig. Idag kan jag iaf skylla på att jag kände mig klen. Flamsig, klen och trött. Febern är inte rolig. Var "tvungen" att trycka i mig en chokladkaka, eller tvungen och tvungen.. det var nog mer en "jag-tycker-synd-om-mig-själv" chokladkaka. Det var gott, men kanske inte så smart eftersom jag fick en sockerkick som ledde till ännu mer flams och sedan magont. Att man aldrig lär sig. Är nog bara för att det är så gott. Känner mig lite som Homer i Simpsons när jag tänker på choklad. Får liksom något drömskt i blicken och börjar dreggla.... Mmmmm! Hade varit bättre om jag älskat broccoli istället. Det sätter sig inte lika mycket på baken :P

Nu ska jag lyssna på lite julmusik medan jag inväntar min Nathalie.
Det ska börjas i tid så att julkänslan infinner sig! :)
(Tycker bara att snön borde komma hit snart också!)