..Sura miner..

För en stund sedan kom jag på den briljanta idén att jag skulle rota fram mitt Nintendo 8 bitars och spela lite. Efter mycket om och men fick jag fram det ur klädkammaren och var just i farten med att koppla in det när jag upptäcker att "strömsladden" till spelet är borta. Hur kan den vara borta?
Så nu är det väldigt sura miner här. Jag är sur, sur, sur.
Funderar över om det ens går att få tag i sånna strömsladdar längre. Nintendo 8 bitars är ju inte precis nyutkommet.

Jag är riktigt sur..

..Stek..

Inte mycket som sker just nu i den otroliga sommarvärmen.
Det är mest en massa stekande.
Jag och A spenderade helgen i Skåne hos hans momor, så då blev det ingen strand för oss. Så nu tar vi igen det genom att steka massor. Igår var vi ett helt gäng på stranden, massa grabbar och jag.
Och idag var det bara vi två, och det funkade alldeles utmärkt. Mys :)
Ska nu ta och skölja av mig saltvattnet och sen köra en sväng med damsugaren. Man tar ju av någon anledning med sig halva stranden hem..

..Clowdy..

Mulet ute idag. Och jag tycker faktiskt att det är ganska skönt. Är trött, och hade inte orkat pallra mig ner till stranden - vilket hade resulterat i att jag suttit inne med ångest över att jag är inne en solig dag. Så det molinga vädret passar mig perfekt. Däremot kan det få bli sol resten av veckan :)
Ska ta mig en dusch nu och fixa mig iordning lite, för att sedan cykla bort till Solviken och hälsa på Tijana som åker på semester i två veckor snart. Måste få mig en liten dos av henne nu, så jag klarar mig utan henne så länge :P

Annars blir det nog en lugn dag.
A är ju bakis, så jag kan tänka mig att det blir en del filtittande framåt kvällen :P


Tijana och Jag :)