..Min dag..

Imorgon vid tolv är det ett nytt år. Överallt i alla andra bloggar kan man läsa årssammanfattningar hit och dit. En sån orkar inte jag ge mig på att göra. Inte för att det är så jobbigt, utan mest för att jag är glömsk och det skulle ta sån himla tid för mig att minnas allt som hänt. Jag skulle bara glömma det väsentliga och ta med massa krafs. Sån är jag. Men inte gör det mig något att jag är glömsk, jag låtsas bara att jag lever i nuet istället ;)

Idag har dagen mest gått fort, sådär som den kan göra ibland. Man hinner inte reagera förrän det har blivit mörkt ute. Jag har damsugat (många gånger, eftersom jag nu har en katt som sprätter kattsand hit och dit) och letat som en galning i min garderob efter en speciell tröja. Saker har verkligen en tendens att försvinna när jag behöver dem. Men jag hittade den till slut. Puh! Annars har jag fastnat i massa filmer som gått på Tv, bland annat High School Musical 2 och nån annan skit. Jag fastar alltid i sånt. Ensam hemma 2 satt jag och kollade på igår. Kanske för att det är så "lättsmälta" filmer att man inte behöver engagera sig så mycket för att bli fast.
Jag och Alex gick en runda på stan idag också. Fick köpt lite smink och strumpebyxor. Jag köper alltid strumpebyxor. Fråga Mathilda, jag missbrukar strumpebyxor. Vi rensade min garderob en gång och hittade ca 48 par. Det är en del. Haha. Till middag smaskade vi varmrökt lax, potatis och romsås. Så nu är jag mätt i magen. Ja, det var en sammanfattning av min dag. Ganska händelselös. Imorgon börjar ett nytt år med massor av nyårslöften och planeringar att bryta! ;)

..Nyårslöfte eller inte?..

Jag fick iaf solat idag. Tog mig i kragen och satte mig på cykeln. Det är ju inte så himla jobbigt när man väl gör det, men som sagt, jag är lat. Fy på mig! Ett av nyårslöften borde faktiskt vara att motionera mera. Men jag bryter alltid nyårslöften, och det är ju inte bra. Så jag tänker som så, att om jag inte gör det till ett nyårslöfte så kanske jag håller det? Smart.. hmmm, kanske? Haha.
Nu kom min man hem från Falkenberg där han har vart och kollat på fotboll, så nu ska det mysas :)
Eller rättare sagt, jag som klänger på honom när han spelar Tv-spel. Haha ;)

Förresten Mathilda, jag lagade din kasslergratäng igår. Du vet den med ananas, mjukost och curry. Den blev namnam! :) Saknar dig! ♥

..Orka?..

Sitter och är slapp i soffan. Börjar få ångest över allt godis som slunkit ner under juldagarna.
Ulle och Becka var här på förmiddagen och drack te och pratade. Är lika härligt varje gång vi får möjlighet att träffas alla tre tillsammans. Inte så lätt att fixa det när man bor på tre olika orter - Varberg, Göteborg, Kalmar. Men ibland så får vi till det :)
Nu är jag ensam, och som sagt sitter jag här och slappar. Funderar starkt på att släpa mig ner till stan och ta en solning. Nyår närmar sig och jag behöver lite bränna. Men jag är lat. För lat.
Bara för det ska jag cykla till stan nu!


Då var jag brun.. inte nu!