..FM helvete..

Nu är det som så att mitt hem har drabbats av FM helvetet.
Detta helvete är ett litet dataspel som går varmt på vår lilla laptop.
Ifall det är någon som har uppmärksammat att min frånvaro på internet bara blir större och större så kan jag meddela att det är FM helvetet som är den skyldiga.
Det bor en viss person i min lilla lägenhet som så fort han kommer innanför dörren slänger av sig skorna och rusar i säkert 100 kilometer i timmen mot datorn för att så snabbt som möjligt få spela sitt FM.
"Han tröttnar nog snart", tänker jag. Men den tanken börjar sakta men säkert tyna bort..
Numera slänger jag mej också över datorn så fort jag kommer hem för att hinna få lite tid här innan FM helvetet bryter ut.
Jag förstår inte det roliga med detta spel. Man är tränare för ett fotbollslag.. det vet jag. Men jag tycker mest att Alex sitter och glor på små prickar som rör sig fram och tillbaka över skärmen. Hur underhållande är det i längden?
Antingen är jag jääävligt tråkig att umgås med, eller så är min pojkvän lätt att underhålla.

En annan sak som sker när detta FM helvete bryter ut är att jag förvandlas från flickvän, till slav. Eftersom Alex sitter med lap topen i knät och spelar så är det SÅÅÅÅ jobbigt att lyfta bort den från knät när man behöver hämta något.
Därför får jag ca 1000000 gånger om dagen höra. "Kan du hämta ett glas vatten?" "Kan du hämta mitt snus?"
"Min mobil ringer, ge mig den.."
Och sen när han märker att jag börjar se lite sur ut, då låter det så här: "Kan du hämta ett glas vatten... så är du SNÄLL." Också ler han lite och blinkar gulligt med ögonen...
Pust.

Oh nej, nu kommer han snart hem. Måste förbruka min tid här maximalt!